Transportkosten
Als u wilt dat de producten bij u bezorgd dienen te worden dan zal er na het plaatsen van de order een transportprijs berekend worden. U kunt uw order plaatsen want wij zullen direct na het plaatsen contact opnemen en u vrijblijvend de transportmogelijkheden, prijzen en levertijd voorleggen. Wij bezorgen zelf een groot deel van onze producten en proberen meerdere leveringen te combineren om de transportkosten voor u als klant te beperken, daarnaast kunt u betalen bij aflevering als wij het zelf komen bezorgen. De kleinere producten worden verstuurd via een vervoersbedrijf, dit zijn de standaard pakket en/of pallettarieven.

Als u vooraf een transportprijs wilt opvragen, kunt u ons op verschillende manieren bereiken, dit kan telefonisch, via de mail, WhatsApp of via het contactformulier. U krijgt dan dezelfde dag nog de transportprijs en de bijbehorende levertijd.

Wij leveren in Nederland, België en Duitsland. Als u vanuit het buitenland bij ons koopt en u heeft een geldig btw-nummer dan kunnen wij een verlegde btw factuur voor u opmaken (intracommunautaire levering). De levering is dan belast met 0% btw.

Levertijd
De pakket- en palletverzendingen worden binnen 1-2 werkdagen verstuurd. Producten die wij zelf bij u bezorgen worden binnen 1 tot 2 weken na bestelling geleverd. Uiteraard wordt er vooraf met u besproken wanneer het geleverd wordt. Wij hebben grote voorraden en kunnen daarmee vaak snel leveren.